Breaking news

Transformare de senzație a lui Andrei Leonte în Andreea Bălan

loading...

Andrei Leonte, primul câștigător al X Factor România s-a transformat fantastic în cântăreața Andreea Bălan, la show-ul ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

andrei leonte e andreea balanÎmpodobit cu pene portocalii, epilat și încălțat în cizme cu toc, Andrei Leonte o imită perfect pe Andreea Bălan, miercuri, 4 decembrie, la “Te cunosc de undeva!”.

Îmbrăcat precum dansatoarele celebrului carnaval de la Rio, cu pene multicolore pe cap și pe umeri, sutien și chiloței cu sclipici și ciorăpei de plasă, Andrei Leonte o va imita pe Andreea Bălan, într-un cântec plin de… culoare.

Andreea a fost entuziasmată de transformarea lui Andrei: A fost cea mai bună transformare! (n.n. nu este prima oară când Andreea Bălan este imitată în cadrul acestui show). Ai făcut gesturile pe care eu le fac. Mi-ai umplut sufletul de bucurie.

Ediția de miercuri este una importantă pentru concurenții de la “Te cunosc de undeva!”. La sfârșitul serii, vom afla cine sunt cei patru care se vor înfrunta în marea finală din 11 decembrie.

Cum arată Andrei Leonte în travesti și care vor fi concurenții care se vor înfrunta în finală, vedeți miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata