Breaking news

Transfer bombă | Horia Brenciu pleacă de la Vocea României la Antena 1

loading...

Transferul anului în televiziunile din România. Juratul de la Vocea României, Horia Brenciu pleacă de la Pro TV la rivalii de la Antena 1 pentru un supershow.

horia brenciu la antena 1Horia Brenciu dă cioara din mână pe vrabia de pe gard, repetând isprava din urmă cu ceva ani când era pe val la TVR dar a ales să se transfere la Antena 1, unde s-a îngropat ca moderator tv.

Horia Brenciu a anunțat marți la Observatorul de la ora 19, al Antena 1 că se transferă cu cățel și cu purcel în ograda Intact.

“Superstar e prea mult spus… Sunt un om obișnuit, liniștit, calm… J La ora actuală, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepoții mei, Răzvan și Dani, cu emisiunea matinală, bucătarii juniori de la emisiunea culinară, vocile de la Next Star, competiția mișcărilor, la România Dansează sau  artiștii nebuni de la TCDU și bineînțeles, cel mai recent transfer, Serviciul Român de Comedie, sunt repere pe care le urmăresc și ale căror prezență în peisajul media nu pot crea decât o competiție extrem de sănătoasă. Primul pas l-a făcut soția mea, producătorul SRC. Pot să spun că venind aici, mi-am reîntregit și familia. Nu puteam s-o las singură… Nu-mi stă în caracter. J”, a declarat Horia Brenciu.

Antena 1 spune că primul proiect pe care Horia îl va realiza va fi un spectacol unic pe piața media din România, ce va fi difuzat în seara de Paști.

Mi-aș dori ca alături de colegii mei, să creăm dependență de spectacolul  pe care îl vom oferi la Antena 1. Nu intenționez să vă țin în suspans, pur și simplu prefer ca mai întâi să  fiu eu mulțumit de ceea ce am făcut și abia apoi să vorbesc despre asta. Rămâneți aproape de Antena 1! Ce chestie… N-am mai rostit vorbele astea de vreo 11 ani.  E plăcut s-o spun din nou. J”, a mai spus Brenciu la Observatorul Antena 1.

Horia Brenciu părăsește astfel celebrul concurs tv de la Pro TV, Vocea României, unde timp de trei sezoane a fost unul din cei patru jurați. Ultimele două ediții ale concursului Vocea României au fost câștigate de concurenți din echipa lui Horia Brenciu, în speță Julie Mayaya în 2012 și Mihai Chițu în 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata