Breaking news

Tonciu, Mara Bănică, Strunilă și Seleși spun Poftiți pe la noi de la groapa de gunoi

loading...

Nea Mărin duce patru vedete la o groapă de gunoi unde trebuie să sorteze plastic.

vedete poftiti pe la noi - groapa de gunoiMulte le-au fost date să facă vedetelor care au trecut pragul emisiunii „Poftiți pe la noi!”, însă luni și marți, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 își vor da seama că mereu e loc de surprize.

Dubios de înțelegător și răbdător, nea Mărin decide să-i recompenseze pe Andreea Tonciu, Mara Bănică, Octavian Strunilă și Cosmin Seleși cu o masă copioasă, asta după ce ei muncesc în acel restaurant și fac tot posibilul să încânte clienții, pentru a obține donații.

Fericiți că au parte de un moment în care își pot trage sufletul, cei patru se bucură de masă alături de nea Mărin și, cumva, nu le vine să creadă că „fiara” s-a dat pe brazdă.

Ceea ce urmează însă după acest moment întrece orice scenariu negativ pe care ar fi putut să și-l imagineze vreunul dintre ei: nea Mărin îi duce la o groapă de gunoi, unde trebuie să sorteze plastic. Disperați și nervoși, cei patru își amintesc de scopul nobil pentru care se află acolo, așa că se pun pe treabă.

Nu trece mult, iar lui Octavian Strunilă i se face rău din cauza mirosului și îi vine să verse. Andreea și Mara zăresc un motostivuitor și își dau seama că el e șansa lor de a scăpa, la propriu, de mizerie. Așa că se strecoară spre el, îl pornesc și ies pe poartă cât pot de repede.

Într-o curbă, Andreea pierde controlul utilajului, iar cele două sunt pe punctul de a se răsturna într-un șanț. Cât de tare se sperie Mara și ce i se întâmplă, telespectatorii vor afla urmărind luni și marți, de la 20:30, emisiunea „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1.

selesi - strunila - gunoi

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata