Breaking news

The Money Channel s-ar putea rebrăndui în RTV

loading...

Realitatea Media SA a depus o cerere la CNA, prin care vrea să schimbe denumirea televiziunii The Money Channel în RTV și asta pentru că deține această marcă.

the money channel - rtvLa două luni de când Tribunalul București a somat CNA să oblige RTV să nu mai folosească această marcă, Realitatea Media mai dă o lovitură televiziunii lui Sebastian Ghiță.

Vrea să rebrănduiască postul economic The Money Channel în RTV. Dacă CNA va da curs acestei solicitări, va fi o adevărată lovitură sub centură pentru România TV.

Solicitarea Realitatea Media SA de modificare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV şi o notificare cu privire la modificarea acţionariatului secundar al societăţii se află pe ordinea de zi a şedinţei CNA de joi.

Marca “RTV” este disputată în instanţă de societatea Realitatea Media SA (care deţine licenţa audiovizuală a televiziunilor Realitatea TV şi The Money Channel) şi de societatea Ridzone Computers SRL (care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii România TV/ RTV).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata