Breaking news

Teo Trandafir s-a mutat la turci și va primi un salariu de sultană de la Kanal D

loading...

Teo Trandafir a plecat iar de la Pro TV, de astă dată la turci, dar tot pe bani mulți. Lunar, Teo va încasa de la Kanal D, fabuloasa sumă de 22.000 de euro.

teo la kanal dTeo trandafir revine în această toamnă, pe micul ecran românesc, în calitate de moderator tv, taman la televiziunea turcilor. Kanal D o aruncă pe Teo în bătălia audiențelor cu Acces Direct de la Antena 1 și Happy Hour de la Pro TV.

Emisiunea de la Kanal D va înlocui producția ”Drept la țintă”, prezentată de Oana Roma, proaspăt concediată.

Kanal D vrea să ia fața Pro TV și Antena 1, cu imaginea și brandul Teo, în speranța că va deveni lider de audiență.

Oamenii au nevoie să se exprime, să fie ascultaţi şi înţeleşi, iar eu am priceput bine asta în cei 20 de ani de televiziune. În feluri artistice diferite, ne exprimăm convingerile, bucuriile, dar şi tristeţile, atunci când găsim mediul de-a face acest lucru!”, a declarat Teo.

Este pentru prima dată când Teo Trandafir are șansa să se ia la întrecere cu Pro TV, fix pe intervalul orar, în care ani de zile a făcut recorduri de audiență cu emisiunea ”Teo”, alături de Tanța și Trafalet.

Dacă Teo își va merita banii și va duce televiziunea turcilor pe primul loc în topul audiențelor, înaintea Antenei 1 și a Pro TV, rămâne de văzut. Un lucru e clar, concurența va fi acerbă în această toamnă de luni până vineri, în intervalul orar 17.00-19.00.

loading...
1 Comentariu
  1. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN spune

    LA TEO IN EMISIUNE NICOLETA LUCIU SUGERA ROMANIILOR SA FACA COPII !!!NU STIU DACA ARE LICEUL DAR MAI ALES CA EA ARE COPII UNGURI CARE BENEFICIAZA DE ALOCATIILE STATULUI UNGAR NU VAD IN CE MASURA E POTRIVITA SA DEA SFATURI MAI ALES CA NU SE STIE CATI DIN COPII EI AU CETATENIA ROMANA???DE MENTIONAT CA UN SECUI CARE ARE CETATENIA UNGARA DAR LOCUIESTE IN ROMANIA SI ARE UN COPIL PRIMESTE DE LA STATUL UNGAR 1700 DE RONI LUNAR !!!SINCER SUNT CURIOS CE DUMNEZEU CAUTA MULTE “DIVE ” CU UN TRECUT IN MEDIUL INTERLOP IN SHOWBIZZ-UL AUTOHTON !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata