Breaking news

Telesport a intrat în faliment

loading...

Televiziunea de nișă, Telesport, deținută până de curând de Grupul Realitatea Media, a intrat în faliment după ce Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucureşti intrarea în insolvenţă, conform Mediafax.

telesportInstanţa a admis, în data de 2 august, solicitarea societăţii care operează postul Telesport, dispunând intrarea în faliment, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea societăţii. Sentinţa TB este definitivă şi executorie, putând fi atacată cu recurs, în termen de şapte zile de la comunicare. Potrivit CNA, licența audiovizuală a postului Telesport este deținută de SC Telesport Intermedia SRL, ai cărei acționari sunt: GMG Media Box SA – 99,95% şi Sorin Enache – 0,05%.

Până în aprilie 2009, licenţa Telesport a fost deţinută de S.C. Realitatea Media SA. Dar, în data de 14 aprilie 2009, CNA a aprobat cedarea licenţei audiovizuale a televiziunii sportive Telesport de la S.C. Realitatea Media SA către S.C. Telesport Intermedia SRL, o societate controlată de Constantin Druică şi Sorin Enache. Sorin Enache este şi directorul general al grupului Realitatea-Caţavencu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata