Breaking news

Teledon la TVR 3 pentru maternitatea Bega din Timișoara

loading...

Telespectatorii TVR 3 sunt chemaţi să ajute maternitatea Bega din Timişoara, duminică, 30 iunie, de la ora 16.00.

teledon tvr 3În direct de la Timişoara, TVR 3 transmite duminică, teledonul Drept la viaţă, parte a campaniei Copiii noştri au dreptul să trăiască! Noi avem datoria să-i ajutăm!, campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea de aparatură medicală necesară maternităţii Bega.

Prezentat de Tania Tunaş şi Ovidiu Mihăiţă, evenimentul beneficiază de sprijinul şi prezenţa a numeroşi medici, oficialităţi, artişti, instituţii de presă şi persoane publice, care au dorit să se alăture celor care luptă pentru menţinerea în viaţă a micuţilor născuţi prematur sau cu probleme.

Printre personalităţile care şi-au anunţat deja prezenţa la teledon se numără interpreta de muzică populară Felicia Stoian, Emil Kindlein, chitaristul trupei Acoustica, trupele timişorene Phaser şi Desant, istrumentiştii Incanto Quartetto, actorii de la Auăleu Teatru, Cristina Ciobanu şi Laura Ciobanu, cu efecte de jonglerie, ministrul Maria Grapini. Dar și campioana olimpică la gimnastică Maria Olaru, antrenorul Poli Timişoara Valentin Velcea, jucătorul de fotbal Silviu Bălace, medici renumiţi precum prof. dr. Constantin Ilie, dr. Gabriela Diaconescu, dr. Lena Enatescu.

Acestora li se vor alătura Meda şi Patrick Negrilă, o mamă şi copilul ei, salvat de medicii de la Maternitatea Bega, dar şi alţi medici din Arad şi Reşiţa. La eveniment vor fi acordate şi câteva diplome pentru sprijinirea directă a campaniei Copiii noştri au dreptul să trăiască! Noi avem datoria să-i ajutăm!.

Duminică, 30 iunie, de la ora 16.00, în cadrul emisiunii-teledon Drept la viaţă realizată de Dite Dinesz, TVR 3 face apel la toţi cei care doresc să sprijine această campanie umanitară de strângere de fonduri. Telespectatorii pot trimite SMS la numărul 8836 (2 €/SMS, în reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone), mai multe informaţii despre campanie şi modalităţile de a face donaţii putând fi aflate şi de pe site-ul www.beganeonat.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata