Breaking news

Teatru şi miniaturi la „Arte, carte şi capricii” de la TVR 2

loading...

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, de la ora 19.00, emisiunea “Arte, carte şi capricii” vă va purta în culisele teatrului şi pe urmele artei care s-a decis să apară în vitrinele spaţiilor comerciale.

liana stanciu - tvr 2Veţi vedea cât de artistic poate fi un tatuaj şi vă va emoţiona la amintirea unui minunat muzician român. Veţi afla ce este “iubirea de supermarket” şi veţi plonja în universul magic al celor mai mici şi mai delicate desene şi picturi.

Aşadar, în această ediţie, Liana Stanciu vă aduce în această săptămână informaţii despre Festivalul Naţional de Teatru  – direct de la sursă.

Este vorba de un interviu cu realizatoarea TVR Marina Constantinescu, directorul artistic al celei de-a 24-a ediţii a celui mai longeviv şi apreciat festival de teatru din România – Festivalul Naţional de Teatru – care a debutat vineri, 24 octombrie.

Şi pentru că în timp ce la TVR 2 telespectatorii urmăresc “Arte, carte şi capricii”, la Palatul Parlamentului se desfăşoară ce-a de-a 10-a ediţie a Balului caritabil anual organizat de asociaţia OvidiuRo, în emisiune va fi difuzat un interviu în exclusivitate cu Leslie Hawke, fondatoarea acestei asociaţii şi iniţiatoarea evenimentului.

Tot în această ediţie, vom afla despre arta din vitrine evidenţiată de proiectul “Art on Display” până în 26 octombrie şi vom participa la omagierea lui Richard Oschanitzky, la Muzeul Enescu, prin lansarea unui CD audio.

Acestea sunt numai câteva dintre subiectele ediţiei din această săptămână la “Arte, carte şi capricii” cu care sperăm că v-am convins că trebuie să o urmăriţi pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente şi informaţii din sfera culturală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata