Breaking news

“Te cunosc de undeva!”, lider de audiență în mediul urban

loading...

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, care a desemnat-o castigatoare pe Anca Turcasiu, cu o transformare in Liza Minnelli, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban.

te cunosc de undevaAntena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune la nivelul publicului de la orase si a a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.17) o audienta medie de 9 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 8,7 puncte de rating si o cota de piata de 17 %.

Sambata seara, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu s-a transformat într-o artistă înaltă și grațioasă, Angela Similea, si a interpretat piesa “Voi cânta pentru mileniul trei”, iar Feli Donose a fost Beyonce. Paula Chirilă, care a imitat-o pe Pixie Lott, a urcat pe scena îmbrăcată mai sumar ca niciodată într-o emisiune de televiziune, iar George a devenit pentru câteva ore canadianul The Weeknd. Rareș Dragomir a oferit o mostră de muzică franțuzească plină de rafinament, transformat în inegalabilul Charles Aznavour, Nicoleta Nucă l-a readus pe scena show-ului pe nemuritorul Liviu Vasilică, Theo Rose a cântat în travesti precum… Adrian Daminescu, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au spus o poveste cu doi băieți și o scufiță, transformați în Mihai Trăistariu și Dorin Topală de la Valahia.

Cea mai buna transformare a serii a fost cea a Ancai Țurcașiu, care a imitat-o pe Liza Minnelli, cu hit-ul „New York, New York”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata