Breaking news

Te cunosc de undeva! conduce din nou clasamentul de audienţă

loading...

Noi transformări spectaculoase au cucerit ieri publicul la Te cunosc de undeva!, transforming showul de la Antena 1 conducând şi sâmbăta aceasta clasamentul de audienţă la nivelul targetului all urban.

te cunosc de undevaCea mai spectaculoasă transformare, apreciată atât de cei patru juraţi cât şi de concurenţi, a fost Nana Mouskouri, rol care i-a adus Ioanei  şi premiul ediţiei.

Senzualã şi carismaticã, cu o transformare de senzaţie, Ioana Anuţa a pãşit timid pe scena „Te cunosc de undeva!” în rolul Nanei Mouskouri.

Este a treia mare provocare din acest show, rând pe rând, Ioana cântând în portughezã, francezã şi greacã, fãrã a şti însă aceste limbi.

„Reuşeşti uneori sã sclipeşti într-un personaj care nu pare spectaculos la prima vedere. Dar tu ai fost absolut spectaculoasã! Felicitãri din toatã inima mea!” i-a mãrturisit juratul Andrei Aradits.

Cei de acasă au savurat fiecare minut din interpretările talentaţilor concurenţi, alegând şi de această dată Antena 1.

Astfel, la nivelul targetului all urban, Te cunosc de undeva! s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor lor cu 9,8 % rating şi 20 % share.

Locul secund a fost ocupat de Pro TV, care a înregistrat în slotul, 20:31-23:49, un rating de 8,1 % şi 16,5 procente cotă de piaţă.

În medie, 1 032 000 de telespectatori din mediul urban urmăreau ieri Te cunosc de undeva!, vârful de audienţă ajungând în minutul de aur, 22:21, la 12,4 % rating şi 25% cotă de piaţă.

Sâmbăta viitoare, de la 20.30, noi transformări incredibile îi aşteaptă pe telespectatori la Te cunosc de undeva!, concurenţii dând viaţă şi de această dată unui spectacol savuros. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata