Breaking news

Talk-show-ul Dr. Oz, laureat din nou la premiile Emmy

loading...

Săptămâna trecuta, Dr. OZ a primit pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru cel mai bun talk-show informativ al anului.

Cel mai charismatic prezentator de talk-show American, cel mai bun medic cardiolog din lume, Dr. Oz se îndreaptă vertiginos pe urmele mentorului său, Oprah Winfrey. Din ce în ce mai multe premii şi o audienţă fabuloasă pe zi ce trece.

“The Dr. Oz Show este despre cum îi învăţăm pe oameni să ajungă la pragul maxim de sănătate şi fericire pentru a duce o viaţă cât mai bună”. “De asemenea facilităm discuţiile pe teme legate de sănătate şi aducem informaţii noi publicului, precum şi tips-uri pentru prevenirea îmbolnăvirii în timp ce şi prezentăm poveştile reale ale unor oameni obişnuiţi” – a declarat producătorul executive al emisiunii, Mindy Borman

“Sunt foarte mândru de rezultatele echipei noastre şi de faptul că ne sunt recunoscute eforturile de zi cu zi. Pentru mulţi oameni oferim speranţa că pot reuşi, că pot merge mai departe. Credinţa în viitor face ca oameni de pretutindeni să treacă peste obstacole şi să se bucure de o viaţă sănătoasă” – a declarat Dr. OZ, celebrul medic ce poate fi urmărit la Euforia TV, de luni până vineri la ora 22:00.

Publicul din România îl cunoaşte pe Dr. OZ din talk-show-ul “ The Oprah Winfrey Show “ difuzat pe Euforia TV. Pentru că ediţiile în care Oz a apărut au crescut cifrele de audienţă (chiar şi cu 21%), Oprah a avut o idée genială, aceea de a produce o nouă emisiune, al cărei moderator să fie chiar Dr. OZ. În America, “Dr. Oz Show” produs de Harpo Production a debutat pe 14 septembrie 2009. Euforia TV a obţinut imediat drepturile de exclusivitate pentru Romania. Astfel că “The Dr. OZ Show” a ajuns azi la sezonul III.

Dr. Mehmet Oz este un chirurg cardiolog foarte cunoscut şi apreciat de publicul american. Oz vorbeşte fluent atât engleză cât şi limba turcă, având ambele cetăţenii. Este autorul câtorva cărţi: “Healing from the Heart “ scrisă împreună cu Dr.Roizen; “YOU: The Owner’s Manual: An Insider’s Guide to the Body That Will Make You Healthier and Younger” apărută în mai 2005. Cea mai recentă carte: “YOU: Being Beautiful”, scrisă de asemenea împreuna cu Dr. Roizen.

“Dr. Oz Show” este un talk-show American de success internaţional care oferă informaţii preţioase şi poveşti de viaţă fascinante. Te invaţă în fiecare seară cum să trăiesti sanatos, cum să faci fitness şi ce să faci ca să rămâi tânără şi frumoasă cât mai mult timp. Toate acestea într-un format de excepţie, difuzat în Romania de Euforia TV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata