Breaking news

Suleyman Magnificul revine din 3 septembrie la Kanal D

loading...

“Suleyman Magnificul”, cel mai iubit serial al momentului, revine pe micul ecran cu un nou sezon, începând din 3 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Suleyman Magnificul - sub domnia iubiriiAl treilea sezon al serialului Suleyman Magnificul readuce în atenția publicului din Români, personajele puternice, intrigile pasionale și luptele pentru supremația geopolitică. Costumele și decorurile impresionante care au făcut din această producție un adevarat fenomen de televiziune.

Mai mult de 15 milioane de români au urmărit cu sufletul la gură, primele două sezoane ale serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”.

Dintr-un total de 63 de episoade difuzate, producția s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor din România, de 44 de ori (interval 20.00 – 22.15), reprezentând un procent de 70% din total.

În acest sezon, întreaga poveste se îmbogățește cu personaje noi și îi va suprinde pe telespectatori cu dramatice răsturnări de situație.

Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) și a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut între timp  și este atuul cel mai important al lui Hurrem în lupta pentru afirmarea fiilor ei.

Prieteniile se transformă în lupte surde pe viață și pe moarte, intrigile din harem se țes periculos de-a lungul episoadelor, astfel încât istoria Imperiului se scrie cu sânge.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata