Breaking news

Suleyman Magnificul revine din 11 februarie la Kanal D

loading...

După o pauză de două luni de pe micul ecran, cel mai urmărit serial din România, la ora actuală, in “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, revine la Kanal D din 11 februarie!

suleyman magnificul 2014Vești bune pentru fanii serialului turcesc Suleyman Magnificul. Kanal D reia difuzarea serialului, din 11 februarie, în fiecare zi de luni și marți de la ora 20.00.

Intrigile continuă la Palatul Sultanului, noile episoade ale celui de-al treilea sezon al serialului vor ține cu sufletul la gură milioane de români prin răsturnări de situație dramatice și personaje puternic conturate.

Noi atentate la viața Sultanei Hurrem (Meryem Uzerly), secrete uluitoare descoperite în ultimul moment de aceasta și relația dificilă dintre surorile lui Suleyman (Halit Ergenc), Sultana Sah (Deniz Cakir) și Hatice (Selma Ergec), reprezintă doar câteva dintre ingredientele care le vor întreține curiozitatea telespectatorilor.

Serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, a reușit să atingă audiențe uriașe în România, fiind cel mai vizionat serial din țară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata