Breaking news

Suleyman Magnificul, față în față cu un domnitor român

loading...

Al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul”, cel mai iubit serial TV la momentului, debutează marți, 3 septembrie de la ora 20.00, la Kanal D.

Suleyman Magnificul - sub domnia iubiriiSpumoasa poveste a celui mai iubit sultan al Imperiului Otoman continuă și în acest an cu intrigi și răsturnări de situație.

Dragostea, ura, lupta pentru putere vor fi elementele cheie ce îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură și în acest sezon.

Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) și a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut între timp și este atuul cel mai important al lui Hurrem în lupta pentru afirmarea fiilor ei.

Prieteniile se transformă în lupte pe viață și pe moarte, intrigile din harem se țes periculos de-a lungul episoadelor, astfel încât istoria Imperiului se scrie cu sânge.

În plus, în acest sezon, Suleyman Magnificul se întâlnește cu un domnitor român. Ce personaj din istoria României va ajunge în fața sultanului în genunchi, sărutând întâi scaunul, după care mâna acestuia, veți afla urmărind cel de-al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata