Breaking news

Străinii au luat cu asalt X Factor România 2013

loading...

X Factor România, sezonul trei, revine din 22 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, sub sloganul “Muzică și suflet”.

x factor 2013La preselecții s-au prezentat concurenți de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor.

Printre concurenţii care şi-au înfruntat emoţiile şi au venit sã demonstreze cã au factorul X în faţa celor trei juraţi s-au numãrat doi nigerian, un italian, o cubanezã, un columbian şi un chinez.

Ca noutate, a fost coborâtă limita de vârstă la înscriere la 14 ani, astfel că una dintre categorii va fi 14 – 25 ani.

Delia Matache, unul dintre jurații X factor, dezvăluie din culisele sezonului trei: X Factor de anul acesta e mai divers ca oricând, dovada cã limita de vârstã a concurenţilor a coborât la 14 ani. Am întâlnit concurenţi din Nigeria, Italia, Cuba, Columbia, ba chiar şi China, oameni pasionaţi, care simt muzica şi care meritã un loc în showbiz. Iar ca informaţie de culise, vã mai spun cã am remarcat mulţi bãieţi drãguţi, sexy şi  foarte talentaţi J. Nu conteazã dacã va câştiga o fatã, un bãiat sau un grup, atâta timp cât e din categoria mea!

Delia, Dan Bittman și Cheloo sunt cei care dau verdictul în privința calificărilor concurenților în etapele următoare, în lupta pentru marele premiu, însã, ca în fiecare an, dezicia finalã va aparţine telespecatorilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata