Breaking news

Stilul tău, cu Albertina Ionescu, zilnic la Telejurnalul matinal TVR 1

loading...

Din această săptămână, rubrica Stilul tău, cu Albertina Ionescu, va putea fi urmărită zilnic în cadrul Telejurnalului matinal al TVR 1. Dacă până acum Albertina venea săptâmânal cu incursiuni în zona de informaţie artistică şi de stil de viaţă urban, din această săptămână, întâlnirea ei cu telespectatorii va fi zilnică.

albertina ionescuPrezentatoarea şi realizatoarea Stilului tău spune că deşi va petrece mai mult timp la filmări şi montaj, nu o deranjează: Stilul tău este o pastilă ce trebuie administrată în fiecare dimineaţă la cafea, dupa ora 08.15, în cadrul Telejurnalului matinal. În fiecare zi veţi primi sfaturi de la oameni specializaţi în domenii precum sănătate, nutriţie, cosmetică, fashion, artă, business.

Luni şi marţi, la Stilul tău, telespectatorii au putut afla idei simple, pentru buzunarul oricui, despre îngrijirea pielii, pentru ca ea să arate mereu tânără şi proaspătă.

Mâine, vom primi informaţii despre cum scăpăm de mâini aspre şi uscate în sezonul rece. Iar joi şi vineri, la Stilul meu, Albertina a pregătit două subiecte din fashion: elemente moderne pentru un look nemuritor – cum purtăm dungile şi secretele unei piese nemuritoare – „the little black dress”.

De-a lungul timpului, Albertina s-a impus prin eleganţă, distincţie şi prin atenţia acordată lucrului bine făcut, cu profesionalism. De 13 ani, Albertina îşi leagă numele de Televiziunea Română. A trecut de la statutul de reporter la cel de prezentator şi realizator. Evoluţia sa în carieră s-a datorat, în mare parte ambiţiei şi determinării, dar şi seriozităţii şi talentului.

De curând Albertina a demarat un proiect bazat pe pasiunea ei pentru accesorii și stil – brandul Albertine’s, care îi poartă numele. Cu Albertine’s, ea îşi pune semnătura pe cea mai noua colecţie executată de YVY bags.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata