Breaking news

Stelian Tănase îi dă emisiune la TVR, prietenului său, Mircea Dinescu

loading...

La nici două luni de când a fost numit în funcția de director general interimar la TVR, Stelian Tănase începe să ofere emisiuni pe cumetrii. Primul pe listă este Mircea Dinescu care va face Politică şi delicateţuri la TVR.

stelian tanase si mircea dinescu - tvrStelian Tănase este foarte darnic cu prietenul său Mircea Dinescu, căruia i-a oferit șansa de a realiza și modera emisiuni atât la TVR 1 cât și la TVR 2.

Din luna martie, telespectatorii TVR au motive în plus să petreacă mai mult timp în faţa micilor ecrane, primăvara lui 2014 fiind prilej de reîntâlnire cu emisiunile pline de savoare marca Mircea Dinescu. Săptămânal, poetul, pamfletarul şi masterchef-ul Dinescu va realiza şi modera două emisiuni – de infotainment şi de dezbateri – la TVR 1 şi la TVR 2”, precizează TVR, în comunicatul de presă, remis exclusivNEWS.ro.

Bucătăriile se văd din cer mai bine decât oamenii de seamă” – îşi anunţă Mircea Dinescu emisiunea de la TVR 1. Cei care vor să afle reţetele simple, dar pline de rafinament, ale ospeţelor boiereşti de la începutul de secol XX, dar şi să asculte opinii tranşante despre evenimentele săptămânii sunt invitaţi în fiecare duminică, de la ora 14.30, la emisiunea Politică şi delicateţuri, difuzată de TVR 1.

Pasionat de arta culinară şi la curent cu dedesubturile jocurilor politice, Mircea Dinescu va încerca să scoată din banalitate ideea de bucătărie românească, asortînd-o cu un vin bun şi cu muzică lăutărească veche. Alături de el se va afla, de fiecare dată, o personalitate din actualitatea românească, un politician, un artist, un filosof sau un medic celebru.

Este destinul României influenţat de oamenii politici sau de personajele care, mai sub lumina reflectoarelor sau mai din umbră, compun „Top 300” românesc? La această întrebare încearcă Mircea Dinescu să afle răspunsul într-un talk-show săptămânal, în prime time, la TVR 2, în care va avea ca invitaţi reprezentanţi ai ambelor categorii.

Şi tot la TVR 2, Mircea Dinescu va avea intervenţii în diverse emisiuni, în funcţie de evenimentele care apar. Bineînțeles, poetul nu va face acte de caritate la TVR, ci va încasa, lunar, bani frumoși, din taxa tv plătită de toți românii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata