Breaking news

Ştefan Naftanailă, juratul care și-a bătut joc de piesa Luminiței Anghel

loading...

Ştefan Naftanailă este juratul de la Selecția Națională Eurovision România 2013, care sâmbătă seară i-a acordat nota ZERO piesei ”Unique”, interpretată de Luminița Anghel.

stefan naftanaila si luminita anghelDacă în semifinala unu, unde a evoluat alături de Cezar, Casa Presei și Electric Fence, Luminița Anghel  a fost favorita juriului, în finală, lucrurile s-au schimbat foarte mult. Și asta din cauza realizatorului Radio România, Ștefan Naftanailă care i-a acordat nota ZERO Luminiței Anghel.

Potrivit declarațiilor lui Dan Manoliu, producător general Eurovision România 2013, Ștefan Naftanailă a ajuns în juriul finalei Eurovision România 2013 după ce Dana Dorian a anunțat sâmbătă dimineață, la ora 10.00, că nu mai poate fi prezentă în juriu.

Înainte de a anunța notele, Ştefan Naftanailă, şi-a motivat alegerile astfel: Am votat ţinând cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs.

După care a acordat un punct lui Narcis Ianău, 2 puncte lui Andrei Leonte, 3 puncte lui Cristian Prăjescu, 4 puncte lui Tudor Turcu, 5 puncte lui Cezar, 6 puncte la Casa Presei, 7 puncte Elenei Cârstea, 8 puncte – FreStay, 10 puncte Al Mike feat Renne Santana, 12 puncte către Electric Fence și ZERO puncte către Luminița Anghel

Jurizarea în bătaie de joc a lui Năftănăilă, l-a șocat pe Dan Manoliu care a declarat: Jurizarea a fost pe mâna lor cum s-ar spune. Întradevăr a fost șocant Ștefan care a dat zero puncte Luminiței. Deci pe mine m-a șocat. Nu înțeleg de ce. Ar fi interesant de aflat de ce i-a dat zero. Adică aicea este povestea. Deci Luminița a fost cea mai slabă?! Nu cred.

Supărată foc și pe bună dreptate, Luminița Anghel a declarat: mi se pare aberant ca un jurat ca domnul Naftanailă să considere că eu sunt un artist de nota zero, având în vedere că eu în 2005 am venit pe locul trei la Kiev împreună cu Sistem. Să nu ai respect pentru munca omului pentru un artist de live și să-l notezi cu nimic.Probabil că își dorea să plece Cezar, și era singurul mod să scape de mine. Eu am cântat pentru zeci de mii de oameni. i spun că s-ar putea să-i fie rușine, pentru nota nesimțită pe care mi-a dat-o. Putea să îmi dea trei, doi, să mă claseze pe patru, dar zero!!! Departe de mine de a fi un artist de valoare a asta.

loading...
3 Comentarii
  1. Claudiu spune

    da-i omului putere si o sa aflii cine e

  2. eugenia spune

    SI-A LUAT TAINUL DE UNDEVA CA SA O SCOATA PE LUMINITA DIN CONCURS!

  3. pavel spune

    RUSINE SA-TI FIE PENTRU NOTA CARE NU AI DAT-O!!!! Mare om de radio… Cum sa dai 0 unui artist care a fost pe podium in 2005? RUSINEEEE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata