Breaking news

Ștefan Bănică, premieră nefastă la X Factor. A pierdut toți concurenții în prima Gală Live

loading...

Ștefan Bănică a scăpat de tot de emoții la X Factor 2016 încă din Prima Gală Live. A rămas fără concurenți. Trupa Apollo a fost eliminată de public iar 3 O’Clock de către jurați.

stefan banica jr - x factorDebut cu stângul în prima Gală Live X Factor România 2016, pentru juratul Ștefan Bănică Junior. A ajuns abia la jumătatea show-ului, fiind înlocuit pe scaunul de jurat cu Crina Mardare, ca mai apoi să plece acasă fără concurenți.

Ștefan Bănică a fost nevoit să lipsească din cauza unui concert pe care l-a avut de susținut la Sala Palatului.

Apollo nu a fost pe placul publicului și a părăsit competiția în prima Gală Live. Interpretarea piesei “Pierdut Buletin” nu a fost pe placul telespectatorilor.

 

Nici nu a apucat bine să își revină din soc, că o nouă veste a venit peste Bănică. 3 O’Clock au ajuns la duel cu Marcel Roşca, una dintre cele mai bune voci din concurs.

Marcel Roşca a cântat piesa interpretată de Bryan Adams – Everything I Do și a câștigat inimile juraților. În timp ce fetele de la 3 O’Clock au ales “The Way You Make Me Feel”, interpretată de Michael Jackson și au plecat acasă.

Delia, Horia Brenciu și Carla’s Dreams au ales să meargă cu Marcel Roșca în semifinale.

Delia merge în semifinale cu toţi cei trei concurenţi: Alex Mladin, Emilian Nechifor şi Raul Eeregep.

Carla’s Dreams a acces în semifinala cu Izabela Simion şi Olga Verbitchi, iar Brenciu cu Loredana Anghelache și Marcel Roșca.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata