Breaking news

Spectacol incredibil la „România Danseazã”.Laurențiu le dã clasã dansatoarelor la barã!

loading...

Laurenţiu are 21 de ani şi este din Bucureşti. Încã de când era mic, şi-a dorit sã facã gimnasticã de performanţã, însã deoarece condiţia materialã nu i-a permis, s-a reprofilat cãtre o şcoalã de circ.

laurentiu - romania danseazaLa 13 ani fãcea deja primul lui spectacol de circ, un numãr aerian de eşarfe şi un numãr de trapez împreunã cu fata patronului, care îi lãsa pur şi simplu pe spectatori fãrã cuvinte.

Îmi place foarte mult acrobaţia, dar îmi place şi dansul. Cred cã îmbinându-le o sã iasã ceva frumos!”, mărturisește Laurențiu.

Încã din copilãrie, Laurenţiu a fost un real sprijin pentru familia lui. Sora mai micã îi este recunoscãtoare pentru tot ce face pentru ei: Munceşte pânã la epuizare! Dacã nu ar fi Lari sã ne ajute cu banii, noi am fi ajuns în stradã!

Concurentul i-a fãcut curioşi pe cei trei juraţi, în momentul în care le-a spus cã numãrul lui de dans va fi o surprizã: O sã lipsesc douã minute. Trebuie sã mã duc sã mã schimb!, le-a spus Laurenţiu şi a dispãrut de pe scenã. Ce a urmat, i-a lãsat absolut fãrã cuvinte.

N-am vãzut în România o tipã care sã facã chestia asta pe tocuri. Poate n-am vãzut eu îndeajuns de mult dans la barã. M-a impresionat!” a spus Mihai Bendeac.

Întregul moment poate fi urmãrit duminica aceasta, de la 20:30, într-un nou episod „România Danseazã”, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata