Breaking news

Spectacol execrabil la Eurovision România 2014. Concurenții prezentați precum vedetele de telenovele

loading...

Show de doi lei, piese praf și pulbere, cu excepția câtorva, falsări din greu, prezentare cu bâlbâieli, grafică și lumini proaste, cam așa se poate rezuma finala Eurovision România 2014, gâzduită de Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

finala eurovision romania 2014TVR nu a făcut o alegere inspirată când a decis să facă finala Eurovision România 2014. Încropeala de decor și grafică, combinată cu lansarea de grile la TVR 1 și TVR 2, nu a fost nici asta o idee inspirată. Și asta pentru că rezultatul nu a fost cel planificat. Atât vedetele TVR, aduse de Stelian Tănase să facă emisiuni pe mii de euro, dar și concurenții din finală, au fost prezentați prin intro-uri gen generic de telenovele.

Cu excepția Paulei Seling și a lui Ovi, restul interpreților au behăit fiecare câte trei minute, pe note muzical, zgândărind enervant timpanul celor care au avut răbdarea să asculte.

Maxim patru din cele 12 piese selectate în finala Eursovision, meritau să ajungă în concurs. Restul au fost de umplutură.

Silvia Dumitrescu a cântat de inimă albastră în stil Mamaia 50, cu Fuiorul Dragostei, ca mai apoi să se tăvălească pe scenă pentru a dramatiza piesa. Vizi Imre zici că era scăpat de a nebuni, în pijamale, desculț și cu trei flori în mână.

Alegerea reprezentantului României la Eurovision România 2014, va fi ales astă seară, în baza televotingului și a notelor date de juriul de specialitate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata