Breaking news

Sorina Matei a demisionat de la România TV

loading...

După doi ani de moderat emisiuni la România TV, Sorina Matei și-a făcut bagajele și a plecat acasă, nemulțumită de atacul televiziunii la adresa conducătorului iubit, Băsescu.

sorina mateiJurnalista Sorina Matei, băsistă declarată, a plecat de la televiziunea lui Ghiță. Anunțul privind demisia l-a făcut chiar jurnalista pe blogul personal.

”Având în vedere că deja au apărut zvonuri pe această temă, am decis să vă anunț eu: după o lungă chibzuire, am încetat colaborarea cu postul România TV. Îi mulțumesc mult lui Cătălin Popa și tuturor colegilor pentru colaborare. Voi rămâne același jurnalist care crede că, indiferent de ceea ce se întâmplă, mereu trebuie să-ți respecți meseria și să o faci întotdeauna în respect față de principii, valori și, mai ales, în slujba publicului. Atât.”, a scris Sorina Matei pe blogul personal.

Sorina Matei a venit la România TV pe 1 decembrie 2011, după opt luni petrecute în ograda B1 TV.

Sorina Matei a fost șefa departamentului politic de la Antena 3. Jurnalista a demisionat din Trustul Intact în 24 martie 2011 pentru că nu a fost lăsată de șefi să facă un interviu cu Traian Băsescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata