Breaking news

Sorin Oancea, propus de PNL la șefia Televiziunii Române

loading...

Patronul B 1 TV, Sorin Oancea este propunerea PNL pentru șefia interimară a Televiziunii Române. Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului se vor reuni vineri la ora 12.00 pentru validarea acestuia.

sorin oancea - tvr

Sorin Oancea, cel care a înființat Antena 3 și actualul patron de la B1 TV, este vehiculat pe surse pentru funcția de președinte interimar la TVR.

Sorin Oancea este varianta de rezervă propusă de PNL, pentru șefia TVR, după ce Rareș Bogdan a picat la vot în Parlament, în ședința de marți, după ce parlamentarii PSD au fugit de la vot.

Sorin Oancea a lucrat timp de 15 ani în trustul Intact al lui Dan Voiculescu. Oancea deținea și 25% din acțiunile Antena 3, însă după ce Voiculescu a majorat capitalul social la companiei cu trei milioane de euro, acesta a rămas cu doar 5% din acțiuni.

Înainte de votul din plen, Sorin Oancea va fi audiat de Comisiile de cultură reunite ale Camerei Deputaților și Senatului.

În cazul în care plenul nu se poate reuni vineri din lipsă de cvorum, Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului se vor reuni și vor vota un președinte interimar la TVR.

După mai multe runde de discuții în interiorul PNL, liberalii au decis până la urmă să-l propună pe Stelian Tănase la TVR.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata