Breaking news

Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte, O dată-n viaţă cântă folclor la TVR

loading...

Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte cântă vineri seară la TVR 1, folclor, alături de Maria Dragomiroiu, Maria Butaciu şi Daniela Condurache, în ediţia din 3 aprilie a emisiunii Odată-n viață găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

iuliana tudor - o data-n viataSurprinsă plăcut de seriozitatea şi bucuria cu care reprezentanţii generaţiei tinere a muzicii pop-dance româneşti au intrat în rolurile de păstrători ai tradiţiei şi folclorului, Iuliana Tudor a ales ca, şi în această săptămână, O dată-n viaţă să aducă în faţa telespectatorilor tineri artişti al căror succes a depăşit graniţele ţării. Alături de ei, aşa cum ne-a obişnuit deja, trei dintre cele mai mari nume ale muzicii populare autohtone.

A debutat la 10 ani, în emisiunea Ploaia steluţelor de la TVR 1, interpretând-o pe Natalia Oreiro. De atunci, a jucat în două dintre cele mai apreciate seriale pentru tineri din România şi s-a lansat în muzică, urmând atât o carieră solo, cât şi alături de colegii din Lala Band. Sore Mihalache, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, vine pe 3 aprilie la O dată-n viaţă, unde va reprezenta Oltenia, alături de Maria Dragomiroiu.

Abia îşi făcuse Cartea de identitate când deja îşi cânta „amintirile” („Memories”), piesă ce a făcut înconjurul lumii pe Internet, adunând milioane de vizualizări. Vineri seară, Nicole Cherry îmbracă portul popular, pentru a arăta lumii întregi că poate aborda cu succes şi alt gen muzical. Alături de Maria Butaciu, vineri seară, Nicole va susţine zona Ardealului.

Câştigătorul primei ediţii X Factor din România, Andrei Leonte şi-a încercat norocul şi la selecţia naţională Eurovision, unde a fost foarte apreciat de fani. Vasluian prin naştere, Andrei se va bucura de compania Danielei Condurache, pe 3 aprilie, la O dată-n viaţă, alături de care va cânta şi va dansa moldoveneşte.

Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova completează tabloul de vineri, asigurându-ne că vom vedea, şi în această ediţie, dansuri unul şi unul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata