Breaking news

SONDAJ | Cine va câștiga concursul Eurovision România 2013?

loading...

România își alege pe 9 martie 2013, reprezentantul la concursul Eurovision găzduit în luna Mai, de Suedia la Malmo. În finala din 9 martie se vor între cel 12 piese calificate în urma semifinalelor din 23 și 24 februarie.

eurovision romania 2013 sondajCine va reprezenta România la concursul Eurovision din Suedia? Aceasta este întrebarea pe care v-o adresă, cu îndemnul de a vă exprima opțiunea de vot în cadrul sondajului național desfășurat începând de azi, pe site-ul de știri exclusviNEWS.ro.

Finala va fi deschisă de Casa Presei și Robert Turcescu și se va încheia în forță cu câștigătorii X Factor România, Tudor Turcu și Andrei Leonte.

Bătălia se dă între Andrei Leonte și Tudor Turcu, câștigătorii X Factor România din 2011 și 2012, Narcis Iustin Ianău, locul doi la Românii au Talent, Electric Fence, locul doi la selecția națională din 2012, Luminița Anghel, locul 3 la finala Eurovision 2005, din Kiev și Elena Cârstea, locul 2 la Selecția Națională din anul 2004.

Peste două săptămâni, în marea finală Eurovision România vor concura: Casa Presei, FreeStay, Luminiţa Anghel, Cezar, Electric Fence, Tudor Turcu, Narcis Iustin Ianău, Elena Cârstea Muttart, Ovidiu Anton, Cristian Prăjescu, Al Mike feat. Renee Santana şi Andrei Leonte.

Sorry, there are no polls available at the moment.
loading...
4 Comentarii
 1. Genu spune

  Disperati oameni buni cu pustiulica de Leonte…ce dracu e o melodie OK dar nu se compara nici pe departe cu Cezar sau Renne Santana.

 2. Andrreea spune

  Daca lumea voteaza pe Andrei Leonte cel mai bun loc care putem sa luam este 20!!!Lumea cred ca a inebunit!Numai CEZAR merita sa fie acolo in seara aia si,numai cu el putem sa speram la un loc bun!

 3. guest spune

  tudor turcu merita toate voturile.narcis are voce si poate impresiona juriul european.leonte si cezar au si ei voce dar tudor turcu merita tot.hai tudor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Monalisa spune

  EMILIA rulessssssssssssssssss !!!! Succes Electric Fence!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata