Breaking news

Somn de 50 de kilograme, capturat în emisiunea Pescar hoinar de la TVR 2

loading...

Ştiaţi că în unele bălţi din apropierea capitalei sălăşluiesc somni de 50, 60 sau chiar 70 de kilograme? Echipa emisiunii „Pescar hoinar” a pregătit pentru pasionații domeniului o poveste pescărească… adevărată.

Pescar HoinarEugen Roibu şi Victor Ţăruş le dau întâlnire telespectatorilor duminică, 21 iulie, de la ora 13.00, la TVR 2 şi online pe TVR+, la o ediţie specială a emisiunii, a cărei „vedetă” este un somn de peste 50 de kilograme.

Poveştile pescăreşti, dincolo de capacitatea de a visa frumos a pescarilor, devin, uneori, realitate… Captura-record a fost înregistrată la întâlnirea din această vară a pescarilor la Somnmania, un concurs de pescuit la somn organizat pe lacul Tâncăbeşti, care a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul X.

Caravana emisiunii a fost martoră la acest eveniment şi îi invită pe telespectatori să vadă filmul acestei aventuri pescăreşti, să-i cunoască pe norocoşii câştigători şi să afle câteva dintre tehnicile folosite de participanţii la acest concurs.

Pentru această vară, caravana emisiunii „Pescar Hoinar” a pregătit noi aventuri la pescuit în fiecare duminică, la TVR 2. Spectacolul partidelor de pescuit marchează anul acesta 500 de ediţii, după 10 ani de difuzare neîntreruptă. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata