Breaking news

Soarta Cerbului de Aur 2010, decisă săptămâna viitoare

loading...

Noul Consiliu de Administrație al TVR va decide săptămâna viitoare dacă Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2010, va mai avea loc în septembrie la Brașov.

cerbul-de-aurFosta conducere a TVR, a decis să lase în seama noului Consiliu de Administrație al TVR, soarta Cerbului de Aur, din acest an, deși se ajunsese în faza de selecție națională și internațională a concurenților, iar lucrurile intraseră în linie dreaptă.

Consiliul de Administraţie, programat a avea loc săptămâna viitoare,  va lua în discuţie oportunitatea organizării Festivalului Cerbul de  Aur”, se arată în comunicatul de presă al TVR, remis exclusivnews.ro.

Inițial se stabilise ca Festivalul Cerbul de Aur să aibă loc în Piața Sfatului din Brașov, în perioada 1-6 septembrie. În acest an ar fi a 18 ediție a festivalului, deși el a debutat în 1968. După doar patru ediții conducerea de atunci a țării a decis întreruperea acestuia. S-a reluat în 1992, însă doar până în 1997, după care a luat iar o pauză până în 2000. TVR reia organizarea festivalului din 2001 într-un nou format, dar doar până în 2005, face pauză doi ani și revine iar în 2008.

Festivalul Cerbul de Aur pare a fi blestemat să se țindă doar cu pauze foarte lungi, deși este cotat ca unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Europa, iar ca amploare, durată  și construcție, al doilea ca mărime după Eurovision.

loading...
1 Comentariu
  1. Teo spune

    noi vrem CERB ! noi vrem CERB ! noi vrem CERB ! noi vrem CERB ! noi vrem CERB ! noi vrem CERB ! noi vrem CERB !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata