Breaking news

Simona Ţăranu, noua prezentatoare a Jurnalelor sportive de la Digi 24

loading...

De mâine Simona Ţăranu va fi noua prezentatoare a Jurnalelor de ştiri sportive de la Digi 24. Ea se alătură astfel Laurei Teodoru şi lui Mircea Ivan.

simona taranuSimona iubeşte mişcarea, sportul şi este pasionată de tenis, sport pe care îl practică cu regularitate.

Joc tenis de câţiva ani şi pot spune că este sportul care mă reprezintă. Merg şi la sală, vara fac jogging, nu ratez nicio plimbare cu bicicleta atunci când timpul îmi permite. Îmi place foarte mult mişcarea şi cred că sportul este foarte important în viaţa oricui. Iar telespectatorii vor afla primii de la Digi 24 toate informaţiile din sport, din orice sport, pentru ca beneficiem de suportul celor mai complete şi complexe canale de profil din România, canalele Digi Sport”, spune vedeta Digi 24.

De mâine, Simona Ţăranu va prezenta Jurnalele de ştiri sportive ale după amiezii la Digi 24.

După o perioadă în care am prezentat ştiri, trec la un ton mai relaxat, cel al informaţiilor din sport. Este pentru mine o provocare, m-am antrenat pentru acest moment câteva luni, timp în care am urmărit toate competiţiile sportive de pe micul ecran. Sunt emoţionată, dar şi foarte încîntată de noua mea postură”, spune Simona Ţăranu.

Jurnalele de sport ale Digi 24 beneficiază de suportul celor trei canale de sport ale RCS&RDS, care transmit zilnic, cele mai importante competiții sportive din lume.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata