Breaking news

Simona Pătruleasa își expune creația pentru prima dată la o expoziție de artă

loading...

Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor Kanal D din weekend de la 18:30, participă pentru prima dată la o expoziție de  artă, cu o lucrare personală de decorațiuni interioare, la sfârșitul lunii aprilie.

Simona Patruleasa - pictura 241Realizată numai din materiale naturale, la fel ca toate celelalte exponate, lucrarea Simonei se numește “Trezvie” ceea ce exprimă o stare de liniște interioară, de veghe a minții, de discernământ și curățenie sufletească pe care o are nevoitorul prin post și rugăciune cu ajutorul lui Dumnezeu.  “Este o lucrare la care am muncit mult, cam 2-3 ședinte de câte 5 ore fiecare, și în care am pus foarte mult suflet, la fel ca în toate lucrările mele, de altfel. “ declară Simona Patruleasa

Lucrarea Simonei va fi expusă în 23 aprilie la Casa Memorială Norocea din orașul Curtea de Argeș. Timp de două săptămâni vizitatorii pot admira atât lucrarea Simonei Pătruleasa dar și alte 30 de lucrări penzente în cadrul expoziției, toate realizate numai din materiale naturale de către elevii Școlii de Arte din București. Expoziția este organizată la inițiativa profesoarei de la Școala de Arte din București, doamna Elena Borundel, având ca temă “Motive și simboluri internaționale”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata