Breaking news

Simona Gherghe, Răzvan și Dani au împărțit coșuri cu bunătăți în campania Cioccioc

loading...

Simona Gherghe, Răzvan si Dani au împărțit românilor, bucurie și coșuri cu bunătăți, în cadrul campaniei naționale demarate de Antena 1, în preajma Sfintelor Paști.

cioccioc antena 1# Cioccioc! Așa se numește campania Antenei 1 de Paste, în care sunt implicate toate vedetele postului și care are mii de admiratori, la câteva zile de la lansare.

Luni, la începutul săptămânii “Altfel” în școli, elevii celor doua clase a cincea din Colegiul National Elena Cuza  au avut una dintre cele mai frumoase surprize: prezentatorii emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani” au batut #cioccioc la ușă, încărcați cu iepurași și ouă de ciocolată, pe care le-au oferit elevilor.

Entuziasm și fericire sunt doua vorbe care descriu prea puțin atmosfera din cele doua clase: pentru prima dată (si probabil ultima) în cariera de elev, copiii au avut voie să se cațere pe bănci, pentru a face fotografii de grup cu Răzvan și Dani, i-au îmbratișat, au cerut autografe, au făcut selfie-uri, au împărtășit din experiența de elev.

“Uitasem cum e la școală. Ieri am fost surprins plăcut că nu mai miroase a cretă, burete ud sau a petrol (cu care odinioară se spăla parchetul. Am găsit în schimb o gască de copii de clasa a cincea cu care am povestit suprinzator de multe. Cu unii am vorbit despre Tutankamon”, a spus Dani Otil.

Si cum a marturisit dirigintei Mihaela Oana că visul său dintotdeauna a fost acela de a deveni profesor, Dani Otil a fost invitat să sustina o ora copiilor de la Elena Cuza.

Tot luni, prezentatoarea emisiunii Acces direct, Simona Gherghe, a bătut și ea la ușile românilor pentru a le aduce bucurie și coșuri pline cu bunătăți.

“E atât de simplu să oferi un dram de bucurie… Asta spun în fiecare emisiune, iar telespectatorii stiu deja ce e solidaritatea.Câțiva dintre ei, au primit vizita mea și le multumesc pentru căldura cu care m-au primit în casele lor. Știu ca ne sunt aproape, zi de zi, acum am și simțit acest lucru”, spune emoționată  Simona Gherghe.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata