Breaking news

Silvia a sărit din prima în apă iar Laurette a venit pe ascuns la filmãrile show-ului Vedete la apã

loading...

Silvia de la Vegas şi-a lãsat antrenorul fãrã cuvinte după ce a reușit să sară din prima încercare în bazin, în cadrul show-ului Splash! Vedete la apă.

silvia si lauretteUn nou episod al celei mai spectaculoase şi amuzante emisiuni estivale, „Splash! Vedete la apã”, va fi difuzat duminicã, de la 20:30, la Antena 1.

Laurette, Cornel Pãsat, Silvia de la Vegas, Mihai Mitoşeru, Xonia, Andrei Leonte, Emilia Ghinescu şi Andrei Duban vor încerca sã uimeascã juriul format din Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cãtãlin Preda cu sãrituri care mai de care mai spectaculoase, pentru ca la finalul ediţiei patru dintre aceştia sã meargã în semifinalele show-ului.

Silvia de la Vegas a reuşit sã îşi lase antrenorul fãrã cuvinte, chiar de la repetiţii. Frumoasa brunetã licenţiatã în vioarã nu a pierdut vremea încã de la primul contact cu trambulina. Şi-a încordat muşchii şi a pornit în plonjon. „Nu-mi venea sã cred! Am amuţit! Nici bãrbaţii nu au sãrit din prima!” a declarat Adrian, antrenorul Silviei.

Pluteam, pluteam, ba chiar la un moment dat mi-am zis <<Hey, mai e mult pânã jos? Unde este apa?>. În momentul în care o sãriturã e corectã, nu mai conteazã nimic, nici orele de antrenament, nici durerile resimţite, ci mã bucur ca un copil”, a spus Silvia.

Laurette, cea mai sexy mulatră din showbiz a mărturisit că a venit pe ascuns la emisiunea “Splash! Vedete la apă”, pentru că mama sa n-ar fi lăsat-o în ruptul capului să participe la o astfel de emisiune. Totul, din cauza unui eveniment petrecut pe vremea când aceasta era mică: În copilărie am avut o întâmplare foarte urâtă legată de apă. Am văzut moartea cu ochii şi de atunci, eu mulţi ani nu am mai intrat în apă.

Antrenamentele au fost o adevărată provocare pentru Laurette. Din cauza temerii că nu ştie să înoate, ea a trebuit să înfrunte toate momentele în care a simţit cã nu poate continua antrenamentele. Curajoasă şi ambiţioasă, ea a învăţat să înoate în mai puţin de două săptămâni. Frumoasa concurentă este susţinută în show de David, fratele ei, care îi este alături în momentul săriturii.

Nu rataţi ediţia de duminică, 14 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, o ediţie plină de emoţie, adrenalină şi momente amuzante.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata