Breaking news

Shurubel prezintă un nou sezon de Utops la Utv

loading...

Din 1 februarie, Utops revine la Utv cu cel mai neastâmpărat prezentator din showbiz: Shurubel. Care găsește glumele din cea mai bună muzică a momentului, în fiecare sâmbătă la UTV.

shurubel - utopsDupă un an de zile în care l-ai putut doar auzi la Ce zici?, Utv îl avansează în funcție pe Shurubel, și îi dă voie să apăra pe sticlă în cel mai important rol de până acum, acela de prezentator al UTops.

Cele mai difuzate 20 de piese internaționale se strâng în fiecare sâmbătă la Utops și se amestecă omogen cu glumele neîntregului-la-minte VJ Shurubel!

“Utops lucrează tot ce e mai bun din ce vede românul la televizor pe plan muzical. Printre piese eu o să dau tot ce am mai exploziv pe plan umoristic și întregul aluat trebuie pus la copt și dospit timp de două ore în fiecare sâmbătă de la ora 11, pe Utv. O să fie o treabă delicioasa!”, declară Shurubel.

Pe lângă hiturile care dau trendul momentului, Utv aduce în premieră în România locurile întâi din topurile consacrate de la Londra, Los Angeles sau New York. Rezultatul se va vedea în cel mai efervescent clasament muzical de până acum, la cea mai urmărită televiziune muzicală din Romania – Utv.

VJ Shurubel, pe numele real Andrei Lăcătuș, are în spate o carieră creată în majoritatea televiziunilor muzicale de la noi, iar în prezent, pe lângă Utv, îl puteți asculta zilnic la radio, îl puteți vedea mixand în Centrul Vechi al Bucureștiului și puteți să deveniți dependenți de serialul său de comedie online 10lucruri.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata