Breaking news

Show-ul Totul e permis debutează pe 2 octombrie la Antena 1

loading...

Florin Piersic jr. și Dorina Chiriac, din nou împreună, la “Totul e permis”, la cel mai nou și captivant show tv marca Antena 1 ce va începe pe 2 octombrie.

totul e permis“Totul e permis” va aduce în fața telespectatorilor, în cele mai ingenioase probe bazate pe teme de actorie, precum mima sau pantomima, nu doar actori consacrați, ci și nume cunoscute din sport, muzică și televiziune, cu predispoziție către joacă.

Florin Piersic jr., Dorina Chiriac, Marius Manole, Roxana Ciuhulescu, Magda Catone, Rodica Mandache, și nu doar ei,  își vor demonstra aici talentele, în cele mai inedite și neașteptate situații. Prezentator este tânărul actor Alexandru Ion.

Proba de foc a show-ului și cea mai spectaculoasă este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe care concurenții au de improvizat pe teme date.

Gradul de improvizație este foarte mare în acest show. De asemenea, atmosfera relaxată, de distracție, de între prieteni, creată de cei opt concurenți și de prezentator este foarte importantă. În același timp, publicul este activ și chiar participă la anumite momente. Decorul conține un element foarte interesant, un plan înclinat la 22,5 de grade. O înclinație destul de abruptă, alunecoasă și pe care există tot felul de elemente, fixe și mobile, care le vor da bătăi de cap concurenților și îi vor pune în situații de-a dreptul comice”,  declară Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.

Planul înclinat se schimbă de la o ediție la alta și va reprezenta, pe rând, un living, un restaurant, o cazarmă, o sală de clasă, o sală de fitness, un castel medieval, în funcție de scenariu.

La fiecare dintre cele zece ediții participă câte opt concurenți, împărțiți în două echipe. Doi dintre ei, actorii Cosmin Seleși și Lucian Ghimiși, au calitatea de concurenți permanenți.

Prima ediție îi va aduce în fața telespectatorilor pe Marius Manole, Medeea Marinescu, Răzvan Simion și Lucian Ghimiși, respectiv Dorina Chiriac, Vladimir Drăghia, Adriana Titieni și Cosmin Seleși. Iar “Trupa de show”, la care concurenții au avut de improvizat pe mai multe piese celebre, în postura de instrumentiști și soliști vocali, “Foto Mima”, unde, în decurs de trei minute, cele două echipe aveau de ghicit cât mai multe imagini, ori “Hai la dans” sunt trei dintre probele serii.

“Totul e permis” este un show de prime-time, care se bazează pe un format internațional franțuzesc, achiziționat în Portugalia, Brazilia, Australia, Danemarca, unde face deja audiențe foarte mari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata