Breaking news

Serialul Hotel Transilvania are premiera pe 30 octombrie la Disney Channel

loading...

Disney Channel anunță premiera unui nou serial animat, Hotel Transilvania, bazat pe filmele de mare succes cu același nume, în data de 30 octombrie la 20:00.

hotel transilvaniaSerialul cu 26 de episoade a câte 22 minute produs de Nelvana studio în Toronto, se concentrează asupra adolescentei Mavis, fiica lui Dracula, și asupra prietenilor săi Hank N Stein, Pedro și Wendy Blob.

Pentru că Dracula este plecat pentru a rezolva probleme oficiale de vampiri, Mavis are în sfârșit șansa de a-i arăta tatălui ei ce poate face. Fiind ajutată de prietenii săi, ea decide să își pună în aplicare ideile la conducerea hotelul. Dar în scenă intră Mătușa Lydia, sora mai mare și diabolică a lui Dracula. De fiecare dată când Mavis și prietenii săi sunt pe cale să se relaxeze și să se distreze în sfârșit, Matusa Lydia își dorește și mai multă ordine și impune respectarea tradițiilor la Hotel.

Filmul animat de comedie lansat în 2013, Hotel Transilvania, a fost nominalizat la premiile Golden Globe® și a fost filmul cu cel bun debut în luna septembrie în box office-ul din Statele Unite ale Americii, fiind depășit doi ani mai târziu de Hotel Transylvania 2.

Disney Channel România

Disney Channel este un canal TV de familie, care emite 24 de ore din 24, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și familiilor acestora, oferindu-le telespectatorilor un mix de seriale live-action populare cum sunt Soy Luna, Alex & Trupa și Cele Mai Bune Prietene Oricand, seriale animate precum Elena din Avalor, Star Darlings și Desene cu Mickey și filme originale Disney Channel între care Noile Aventuri ale Dădacelor și Descendenții. De asemenea, Disney Channel România găzduiește și seriale produse de LucasFilm (Războiul Stelelor Rebelii, Star Wars: Aventurile Familiei Freemaker) si supereroi Marvel.

Disney Channel Romania s-a lansat în 2009 și continuă să fie canalul numărul #1 între canalele TV pentru copii din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata