Breaking news

Sergiu Voicu își dorește să aibă propria emisiune tv de turism

loading...

După trei ani de știri tv, realizate la cel mai înalt nivel, reporterul Sergiu Voicu își dorește ca în viitorul apropiat să aibă propria emisiune tv de turism la o televiziune națională.

sergiu.jpgDeși recunoaște că a ajuns să iubească știrile și că are asta în sânge, Sergiu își dorește să poată realiza în curând o emisiune cu și despre turism.

Am trecut de la Realitatea la Prima Tv și acum la Antena 1 și Antena 3. Experiența de știri m-a ajutat să devin stăpân pe orice fel de situație și să pot lua decizii rapide în condiții de maximă tensiune. Este foarte adevărat, însă, că visez de ani buni să am propria emisiune tv. Am în minte un format de emisiune de turism, pe care sper să o pot și realiza la un moment dat. După 4 ani de liceu de turism, 4 ani de facultate de turism și încă 1 an de școală de manager în turism, ar fi realizarea care m-ar face cu adevărat împlinit profesional”, a declarat Sergiu Voicu pentru exclusivNEWS.ro.

Până când visul va deveni realitate, Sergiu Voicu aleargă zilnic după știri și transmite în direct pentru Antena 1 și 3 din cele mai fierbinți locuri din țară. O zi de reporter de știri poate începe dis de dimienață, uneori chiar și la 5 dimineața și se poate sfârși, târziu în noapte. Totul deinde de evenimentele ce se petrec pe parcursul unei zile și de amploarea unui subiect.

Meseria de reporter de știri îți oferă experiențe noi la orice pas. În aceeași zi poți fi dimineața la 5 la o razie cu Garda Financiară într-un complex comercial și să asiști acolo la niște bătăi, îmbrânceli și înjurături, iar câteva ore mai târziu să dai direct de la Guvern despre Codul Muncii. Apoi pleci la Banca Națională și vorbești despre cât de mult s-a apreciat leul. Te muți la prânz la un miting de protest în fața unui minister, unde îți țiuie urechide de strigăte și megafoane. Și tot în aceeași zi mai dai un direct de la Patriarhie cu sosirea unor Moaște. Când speri și tu că pleci acasă, are loc un accident la Cernavodă, te urci în mașină și pleci acolo, fără să știi când vei ajunge acasă. Așa e viața de reporter… e fascinant”, a mai povestit Sergiu Voicu.

Din 2008 de când tot aleargă pe teren după știri, Sergiu a avut parte și de momente mai puțin plăcute mai ales când se afla în transmisiune directă.

Am fost pus în situația de mai multe ori de a fi întrebat cu totul altceva decât mă așteptam eu să fiu întrebat și eram forțat, pe loc, să îmi regândesc transmisiunea în direct. Am fost îmbrâncit în direct, am fost pus în situația de a se trage de mine în timpul transmisiei live, de a mi se vorbi în cască în timp ce eu vorbeam la tv. Altă dată a trebuit să vorbesc aproape de la nivelul asfaltului pentru că o mașină s-a urcat în direct peste cablul microfonului meu. A trebuit să vorbesc în repetate rânduri câte 20 de minute, fără pauză, să transmit evenimentele pe care le vedeam din elicoperul Realitatea TV”, a mai declarat Sergiu Voicu pentru exclusivNEWS.ro.

Cu toate pățaniile din timpul transmisiilor în direct, Sergiu Voicu merge mai departe. Are planuri mari și în acest an, pe care însă preferă să nu le dezvăluie, fiind adeptul principiului ”fapte, nu vorbe”.

loading...
4 Comentarii
 1. Valentin spune

  Sergiu este un om admirabil. Zilele trecute a facut transmisiuni in direct, de la CNCAN. De dimineatza de la 5, pana seara la ora 19 – 20, a transmis in direct, de-afara, din frig, in toate jurnalele Antena 3 si Antena 1. Iar la finalul zilei avea chipul luminos si avea inca puterea sa zambeasca. Este dedicat trup si suflet atat celor din jurul lui, cat si meseriei pe care o face. Este un om cu totul deosebit. Ma inclin cu respect, inaintea ta, Sergiu.

 2. Bajan Mariana spune

  Sergiu, este intr-adevar o persoana deosebita!
  Plin de viata, energie, dornic de cunoastere,vesel! Am avut ocazia sa-l cunosc intr-o excursie organizata la Praga , cu elevii din Brasov.In urma acestei experiente minunate, Sergiu a reusit sa ne incante inimile prin emisiunile de turism realizate la RTT Brasov.Cu mult suflet si daruire a prezentat toate locurile pe care le vizitasem.
  Ii doresc SUCCES in tot ceea ce face!

 3. zama alin spune

  Sergiu este un bun om de stiri de emisiuni am lucrat impreuna fiind cameraman la RTT brasov am filmat impreuna in frig in poaiana,si multe emisiuni si stiri.sper sa raman accealasi om care l am cunoscut este un bun coleg si isi apreciaza colegi .cu stima operator imagine alin zama

 4. vlad petrescu spune

  Bafta ! Sa isi facă emisiune ca merită. E foarte relaxat la tv in direct

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata