Breaking news

Sergiu Voicu a primit diploma pentru cel mai bun reporter tv de știri

loading...

Sergiu Voicu, reporterul de știri al Antena 1, a primit în această după-amiază, din partea exclusivNEWS.ro diploma ce îi conferă titlul de cel mai bun reproter tv de știri din România.

sergiu.voicuAflat pe teren la filmări încă de la primele ore ale zilei,  Sergiu Vociu a fost prins de echipa exclusivNEWS.ro tocmai la sediul PSD de pe B-dul Kiselef din Capitală.

Plăcut surprins și ușor emoționat de prezența echipei exclusiNEWS.ro, Sergiu Voicu a primit diploma și buchetul de flori.

Nu ai cum să nu fii bucuros când ești desemnat reporterul de știri al lunii. Asta înseamnă că cineva te apreciază și acei cineva se pare că sunt destul de mulți care se uită la tine și apreciază ceea ce faci”, a declarat Sergiu Voicu pentru exclusivNEWS.ro.

Totodată Sergiu Voicu a ținut transmită și un mesaj pentru cei care l-au votat: ”Le mulțumesc și le promit că nu o să îi dezamagesc, drumul este clar ascendent, o să fie din ce în ce mai bine și o să fiu din ce în ce mai bun”.

loading...
1 Comentariu
  1. Iulia spune

    Bravo Sergiu! Felicitari si sa ai putere de munca si stil jurnalistic obiectiv si corect, in tot ce vei face acolo unde esti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata