Breaking news

Sergiu Vociu împlinește azi 27 de ani

loading...

Sergiu Voicu, reporterul de știri al Antena 1 și Antena 3, împlinește azi 27 de anișori. Redacția de știri exclusivnews.ro îi urează un călduros La Mulți Ani, multe împliniri în 2011 și cât mai multe transmisii live de la evenimente importante.

sergiu.voicuSergiu s-a născut pe 16 februarie la Brașov, în 2007 a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “George Barițiu” din  Brașov.

În 2005 și-a făcut debutul ca producător și DJ la Radio 21 Brașov, iar din februarie 2008 a început lucrul la Realitatea TV București. După o perioadă de un an și jumătate s-a despărțit de colegii de la Realitatea Tv  și s-a transferat la Prima TV.

Anul 2011 a început în forță pentru nativul din Vărsător. Pe 20 ianuarie s-a transferat la Antena 1 și Antena 3.  Pe 1 februarie a susținut examenul de dizertație pentru masteratul în jurnalism iar pe 2 februarie  fost nominalizat în top 30 reporteri tv de știri din România.

Puteți să îi faceți un cadou acordându-i votul vostru în topul celor mai buni reporteri tv de știri, desfășurat pe site-ul exclusivNEWS.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata