Breaking news

Şerban Copoţ a câştigat premiul ediţei cu rolul lui Jim Morrison

loading...

Noi transformări spectaculoase au cucerit ieri publicul la Te cunosc de undeva!, transforming showul de la Antena 1 conducând şi sâmbăta aceasta clasamentul de audienţă la nivelul targeturilor all urban şi 18+ urban.

serban copotCea mai spectaculoasă transformare, apreciată atât de cei patru juraţi cât şi de concurenţi, a fost Jim Morrison, rol care i-a adus lui Şerban şi premiul ediţiei.

Asemãnarea a fost una de-a dreptul spectaculoasã, Serban având nu numai o interpretare vocalã de senzaţie, ci şi un aspect foarte asemãnãtor cu cel al legendarului rocker.

Beţie, delir, lene şi un jemanfişism greu de egalat, acestea au fost ingredientele cu care Şerban Copoţ a apãrut asearã pe scena „Te cunosc de undeva!” în rolul lui Jim Morrison. Nicio secundã, cântãreţul nu şi-a ieşit din personaj, pãstrând inclusiv privirea şi mersul greu de egalat al solistului de la The Doors.

Juraţii au fost de-a dreptul cuceriţi de reprezentaţia sa.

E puţin de spus la o astfel de transformare. Prin tine am revãzut filmul în memoria lui Morrison!” i-a declarat Temişan.

Şi Andrei Aradits a fost de-a dreptul încântat: Vreau sã îi mulţumesc ruletei cã îmi îndeplineşte şi mie plãcerile de spectator de nişã! şi a mãrturisit cã în tinereţe vindea astfel de casete la Universitate.

Şi pentru a încheia prestaţia în nota legendarului rocker, Şerban s-a dus la masa juriului şi fãrã a sta prea mult pe gânduri a sãrutat-o direct pe gurã pe Andreea Bãlan. Uimitã, jurata a mai apucat doar sã spunã: Keo nu se supãrã, cã e fan Jim Morrison.

Cei de acasă au savurat fiecare minut din interpretările talentaţilor concurenţi, alegând şi de această dată Antena 1.

Astfel, la nivelul targetului all urban, Te cunosc de undeva! s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor lor cu 9.6% rating şi 19.7% share.

Locul secund a fost ocupat de Pro TV, care a înregistrat în slotul 20:30 – 23:49,  un rating de 8% şi 16.3 procente cotă de piaţă.

În minutul de aur, la 22:03,  aproape 1.300.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau Te cunosc de undeva!, vârful de audienţă fiind de 12.2 % rating şi 22.6 procente cotă de piaţă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata