Breaking news

Seleși dansează ca pensionarii, Drăghia, ca maneliștii

loading...

La “Totul e permis”, cel mai nou, spumos și înclinat show care începe pe 2 octombrie, la Antena 1, dansul le-a dat serioase bătăi de cap concurenților.

cosmin si lucianAu existat însă și excepții. Răzvan Simion, de pildă, s-a remarcat cu niște unduiri de șold pe ritmuri latino, la proba “Trupa de show”, de a amuțit asistența.

Talentul său de dansator, recunoscut la scenă deschisă, l-a îndreptățit pe Răzvan să facă remarci nu tocmai prietenoase la adresa concurenților din echipa adversă mai puțin înzestrați la acest capitol.

“Seleși (n.n. Cosmin Seleși) a dansat ca la o petrecere de pensionari, iar Drăghia (n.n. Vladimir Drăghia), ca la un bar de manele”, nu s-a putut abține prezentatorul de la “Neața cu Răzvan și Dani”.

Nici Lucian Ghimiși nu s-a simțit confortabil când a trebuit să facă față probei “Hai la dans”, ce l-a avut ca protagonist, dându-i-se astfel ocazia să fie sufletul unei petreceri imaginare.

“Eu o să dansez, da’ sunt praf”, a încercat el, fără succes, să se scuze. “Îl cunosc din ’96 pe Ghimiși și nu l-am văzut vreodată dansând”, a adăugat și Seleși.

Cum n-a avut de ales, Lucian s-a mișcat cum s-a priceput el, mai dezordonat, dar “pe ritm”, pe melodii precum “Ice, Ice, Baby”, “I feel good”, “Binidităt”, “Zorba”, “Haida roată, măi, flăcăi”, “Boombastic” ori “El meneaito”, fapt ce l-a făcut ca, la final, să exclame fericit: “Am fost peste așteptările mele!”. Singurul care i-a găsit nod în papură a fost, evident, Răzvan: “n-am văzut nici măcar la Tom și Jerry un asemenea dans!”.

“Totul e permis”, cel mai așteptat show al momentului, începe pe 2 octombrie, la Antena 1 și va aduce în fața telespectatorilor, în cele mai ingenioase probe bazate pe teme de actorie, precum mima sau pantomima, nu doar actori consacrați, ci și nume cunoscute din sport, muzică și televiziune, cu predispoziție către joacă.

Proba de foc și cea mai spectaculoasă este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe care concurenții au de improvizat pe teme date, la indicațiile prezentatorului, Alexandru Ion.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata