Breaking news

Seară magică la O dată-n viaţă cu Maria Tănase la TVR 1

loading...

După ce, cu o săptămână în urmă, Iuliana Tudor readucea în platoul TVR magia cântecului inegalabilei Maria Tănase, pe 24 octombrie vedeta TVR a decis ca telespectatorii emisiunii O dată-n viaţă să aibă parte de o nouă seară magică.

iuliana tudor si nicolae botgrosDe data aceasta, însă, magia face parte din arsenalul la care maestrul Leonard Iozefini apelează pentru a aduce voturile publicului în favoarea sa. Şi va avea nevoie de magie, pentru că celelalte concurente la emisiunea de joi seară, difuzată la TVR 1 şi online, pe TVR+, sunt Ramona Bădescu şi Rona Hartner, două femei puternice, talentate şi cu personalitate.

Invitaţii celor trei concurenţi sunt Daniela Condurache – care va face echipă cu Rona Hartner, Gelu Voicu – aliatul de joi seară al Ramonei Bădescu, respectiv Ion Ghiţulescu – „magicianul” folclorului, care îl va sprijini pe Leonard Iozefini. Alături de ei, vin să cânte la O dată-n viaţă câştigătoarea trofeului Festivalului Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase”, Zorina Chelu Bălan, şi câştigătorul Premiului I la secţiunea instrumentală a aceluiaşi festival, Teodor Giani Busnea.

Dacă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Maria Tănase” din Craiova, coregraf Ionel Garoafă, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

O dată-n viaţă, unul dintre cele mai populare show-uri din România poate fi văzut, din această toamnă, joia, la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În privinţa conţinutului, formatul păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. În acest sezon, trei tineri debutanţi au şansa – poate unică – de a cânta în duet cu vedetele populare pe care le admiră.

Nu lipsesc nici momentele de umor cu Floarea şi Gheorghe, invitaţii care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente speciale, marca O dată-n viaţă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata