Breaking news

Scandal la Te cunosc de undeva. Andreea Bălan, înlocuită cu Delia

loading...

Noul sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!” începe cu un mega scandal. Andreea Bălan a fost dată afară din juriul emisiunii și înlocuită cu Delia Matache. Pe făraș au fost puși și Aurelian Temișan și Ozana Barabancea.

andreea balan si delia matacheCel de-al cincilea sezon al supershow-ului  “Te cunosc de undeva!” vine cu schimbări spectaculoase, din primăvară. Antena 1 strică fabulosul juriu de la Te cunosc de undeva care era sarea și piperul show-ului.

Fără motiv, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea au fost dați afară din juriu și înlocuiți cu Pepe, Delia și Monica Anghel. Singurul care a rămas în juriu este actorul Andrei Aradits.

Și echipa concurenților este total nouă față de sezonul patru. Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei și Alex Mațaev (câștigătorul, respectiv finalistul celui de-al treilea sezon X Factor) vor fi protagoniștii spectacolului transformărilor care, și de data asta, se anunță senzațional. Fiecare participant se află pentru prima oară pe scena “Te cunosc de undeva!”.

Monica Anghel se arată încântată de echipa artiștilor care participă, în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”: Sunt convinsă că este o echipă foarte bună. Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru că își vor descoperi noi valențe care-i vor îmbogăți ca artiști. Sunt sigură că această echipă va face publicul să urmărească cu mare interes și bucurie fiecare ediție “Te cunosc de undeva!”. De asemenea, va fi o provocare și pentru noi, cei din juriu. Eu mi-am propus să fiu veselă, normală, să fiu eu!!”, spune jurata Monica Anghel. De asemenea, celebra artistă  e încântată că s-a întors în trustul Intact. “Mă bucur că m-am întors la Antena 1! Cu 99% dintre cei de aici am colaborat mult și foarte bine și sunt convinsă că așa se va întâmpla și de acum înainte.

Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group, spune că în cel de-al cincilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, concurența între cei opt artiști concurenți va fi extrem de puternică, parte dintre ei având deja un loc de top în muzica românească, iar parte, aflându-se la început de drum.

Vocile lor puternice vor răsuna în fiecare transformare și vor surprinde prin descoperirea unor noi valențe ale talentului care-i caracterizează în egală masură pe toți opt. Motivația fiecăruia va conduce la realizarea unor numere extrem de spectaculoase, care vor fi jurizate într-o nouă formulă. Vom avea în fiecare ediție invitați speciali și duete surprinzătoare, decorul va fi schimbat complet, iar transformările consacrate de acest format tv nu se vor regăsi doar in rândul concurenților”, a declarat Augusta Lazarov.

În cele patru sezoane la Te cunosc de undeva au avut loc peste 500 de transformări spectaculoase.

Mutarea Deliei Matache în juriul Te cunosc de undeva în condițiile în care artista nu a rupt gura târgului în juriul X Factor, nu pare să fie o mutare prea inspirată din partea Antena 1.

Posibil ca artista să fi fost detașată la te cunosc de undeva după ce a fost concediată din juriul X Factor România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata