Breaking news

Scandal între două concurente Top Chef

loading...

Lupta pentru titlul de „Top Chef” nu este deloc uşoară, date fiind prvocările la care sunt supuşi concurenţii. În ediţia de luni, 18 noiembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii vor trebui să gătească pentru Orchestra Filarmonică din Berlin.

alexandra leon si mirelaConcurenţii au fost împărţiţi în două echipe, urmând ca fiecare grup să-şi aleagă căpitanul. Problemele au început pentru una dintre echipe în momentul în care a fost aleasă cea care urma să coordoneze activitatea din bucătărie.

Atât Alexandra Leon cât şi o parte din băieţii din echipă nu au fost de acord cu meniul propus de Mirela Ivaşcu, vegana din show, dar nici cu atitudinea ei: „O să-mi revin şi lasă că i-o coc eu!”, a mărturisit Alexandra.

Surpriza a fost mai mare pentru concurenţi în momentul în care în mijocul probei, cei doi căpitani au fost nevoiţi să facă schimb de echipe. Acest lucru a însemnat ghinion pentru o echipă şi noroc pentru cealaltă, după cum o parte dintre concurenţi au mărturisit.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla dacă Orchestra din Berlin, invitată la Festivalul George Enescu, a fost încântată cu preparatele de top pregătite de concurenţii celui mai savuros concurs culinar.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata