Breaking news

Scandal în direct la Antena 3. Mihai Gâdea s-a certat cu Narcisa Iorga

loading...

Mihai Gâdea s-a certat în direct la Antena 3, marți seară, cu membrul CNA, Narcisa Iorga.

Deranjată de acuzele ce i s-au adus în emisiunea ”Sinteza Zilei”, Narcisa Iorga a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a-și spune punctul de vedere.

Mihai Gâdea a început să o întrebe de ce vrea să închidă Antena 3 și de ce a propus amendarea postului cu două miliarde de lei.

Narcisa Iorga a negat faptul că ar dori închiderea Antena 3 însă a recunoscut că a propus amenda de două miliarde de lei încă din 18 septembrie. Însă pentru că nu a întrunit voturile necesare, Narcisa Iorga a spus că a propus-o din nou azi.

Domnule Gâdea vreau să vă precizez faptul că am insistat să intru în direct pentru a face anumite precizări cu privire la persoana mea….Amenda de două miliarde de lei am propus-o încă din 18 septembrie. Pentru că atunci nu s-a luat nicio decizie, se amână până când se obține numărul de voturi necesare”, a spus Narcisa Iorga.

După care discuția dintre cei doi a fost fragmentată, prin atacuri și replici tăioase de o parte și de alta.

Narcisa Iorga a spus că a propus această amendă de două miliarde de lei pe motiv că în 2011, Antena 3 a acumulat 16 amenzi, printre care și una de 150.000 lei.

În discuție a intervenit și Petre Roman, prezent în platoul emisiuni. Acesta a fost deranjat de faptul că Narcisa Iorga vorbea în numele CNA și a apostrofat-o spunându-i că nu este de acord cu abuzurile pe care le comite. Narcisa Iorca i-a replicat că vorbește doar în numele ei și că îl știa mai cavaler.

Adrian Ursu a intervenit și el în discuția cu Narcisa Iorga căreia i-a întins o capcană. A întrebat-o dacă s-a uitat la emisiunea din seara asta, membrul CNA a răspuns afirmativ și tot insista să fie lăsată să își spună ideea până la capăt. Adrian Ursu i-a replicat că dorea să o ajute, că așa sunt ei cei de la Antena 3, politicoși cu CNA, să îi ajute să treacă strada. Narcisa Iorga i-a replicat tăios că nu vrea să treacă strada și că a văzut emisiunea dar că nu se poate pronunța în această speță.

După care, Narcia Iorca a spus că în ceea ce privește abuzurile pe care le face Antena 3 este obligată să prezinte în emisiune punctul de vedere al părților implicate. Precizând că în cazul lui Cristi Danileț, dacă spun că aveau o reacție din partea lui sau a tatălui, trebuia prezentat.

Atunci și Gâdea și Ursu au sancționat-o că s-a pronunțat într-o speță nefinalizată de CNA, spunându-i că a căzut în capcana lor.

Narcisa Iorga a spus că ea nu închide televiziuni ci doar aplică legea audiovizualului.

Întrebat iar de Gâdea când închide Antena 3, ca să știe și el să se pregătească, Narcisa Iorga a spus: dacă ați citit legea  veți vedea că nicio televiziune și nicio publicație nu poate fi suprimată, deci niciodată domnule Gâdea.

După care Narcisa Iorga și-a nuanțat răspunsul: Antena 3 va emite atâta timp cât are licență. Antena 3 trebuie să respecte legea audiovizuală. Nu am cerut înteruperea licenței, am cerut sancționarea cu întreruperea emisiei timp de 10 minute timp în care să se difuzeze textul sancțiunii.

Ca mai apoi, membrul CNA, să treacă la atac spunându-i lui Gâdea că speră ca îndemnul lui din emisiune: ”să primească felicitări pe stradă”, să nu fie o instigare la violență.

Discuția a atins cote alarmante în momentul în care Gâdea a întrebat-o în mod repetat și insistent dacă a sunat-o pe Oana Stancu, în perioada în care realiza emisiuni la Realitatea TV, ca să discute cu aceasta despre prestația membrilor PDL din emisiune.

Narcisa Iorga a evitat răspunsul, precizând doar că a sunat de-a lungul timpului mai mulți jurnaliști.

Și pentru că Mihai Gâdea insista cu întreabrea în mod repetitiv: Da sau nu?, Narcisa Iorga i-a spus să nu mai țipe, fâstâcindu-se și adresândui-se cu apelativul Domnule Iorga.

Attât Gâdea cât și cei prezenți în platoul emisiunii au început să râdă, spunându-i: puteți să-mi spuneți și Nicolae Iorga.

Membru CNA și-a continuat atacul la adresa lu Gâdea spunând că l-a făcut chior pe Zegrean și nebună pe Iulia Motoc. La auzul acestor acuzații, Gâdea a explodat spunând că o dă în judecată.

Mințiți în mod grosolan. Vă dau în judeactă. Vă retrageți din CNA și din viața publică, daca eu nu am făcut-o nebună pe Iuila Motoc?”, a spus Gâdea.

Nervos la culme de, Gâdea i-a închis telefonul în nas spunând că: m-am plictisit de discuția cu dumneavoastră, vreau să închid….

loading...
4 Comentarii
 1. ingerashu spune

  bine i-a facut jegoasei si nesimtitei. jos basescu si sclavii lui

 2. Liviu spune

  Stima Mihai Gadea , m..e narcisei si slugilor basiste !!! Antena 3 este singurul post de televiziune care chiar MERITA urmarit … restul ar trebui inchise !

 3. jos_iliescu spune

  Post mai mincinos si mai abject ca Antena 3 n-am vazut, ar trebui inchis, si toti aia de-acolo bagati la puscarie pentru calomnii si minciuni.

 4. autoSM spune

  DA sau NU?, doamna Iorga, DA sau NU!?!?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata