Breaking news

Scandal de proporții la show-ul Te cunosc de undeva

loading...

Pepe și-a pus colegii în cap după ce a câștigat și sezonul patru al show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1. Ceilalți participanți acuză mânăreli din partea echipei de producție.

pepeDeși pe tv abia s-au difuzat două ediții din sezonul patru al show-ului Te cunosc de undeva, se știe deja câștigătorul, întrucât filmările s-au încheiat.

Pepe este cel care a câștigat și sezonul cu numărul patru al emisiunii de divertisment, la fel ca și în sezonul trecut. Fapt ce i-a nemulțumit crunt pe restul participanților.

Maria Buză, Ellie White, Anda Adam, Jean de la Craiova, Dalma, Matteo şi Mike Diamondz, rivalii lui Pepe din competiţie, sunt nervoşi mai ales că au impresia că ei au fost dezavantajaţi de melodiile pe care le-au avut de interpretat, scrie click.ro.

O sursă din interiorul echipei de filmare a declarat pentru click.ro faptul că Pepe: a fost privilegiat de juriu şi de echipa din spatele emisiunii. El a primit piese mai bune decât ceilalţi concurenţi, melodii care i s-au potrivit că o mănuşă şi care l-au avantajat în transformările pe care le-a avut.

Pepe a primit şi cei mai mulți bani dintre toți concurenții. Artistul ar fi primit 30.000 de euro pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata