Breaking news

Sărut pasional pe scena show-ului “Te cunosc de undeva”

loading...

Cătălin Botezatu, prezent la show-ul Antena, 1, Te cunosc de undeva, a făcut o declarație incredibilă: La Anda Adam nu se renunță așa ușor. Pentru ea se luptă.

botezatu si anda adamAnda Adam, care miercuri, 30 octombrie, se va transforma  în Dalida, și Cătălin Botezatu, care va apărea în fața telespectatorilor în chip de Alain Delon, s-au sărutat îndelung, la finalul cântecului “Parole, Parole”, pe care l-au interpretat în duet.

Aș fi rămas Delon, pentru că m-am simțit foarte bine când Dalida m-a sărutat”, a spus designerul. “Pot să te mai sărut o dată, dacă vrei…”, a replicat rapid partenera sa de scenă.

Anda a fost Dalida doar pentru momentul special realizat alături de Cătălin Botezatu, în deschiderea show-ului, pentru că personajul în care s-a transformat pentru concurs a fost Guess Who.

Pe parcursul emisiunii, Botezatu a făcut tot felul de afirmații cu subînțeles, care lasă loc la speculații. “Mie îmi place de Anda, oricum ar fi ea” ori “La Anda nu se renunță așa ușor! Pentru ea se luptă!” sunt două dintre ele. Cătălin Botezatu, fan declarat al show-ului,  este invitatul special al ediției din 30 octombrie.

“Te cunosc de undeva” se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata