Breaking news

Sanda Nicola, trimisul special al Digi 24 la Summitul NATO din Țara Galilor

loading...

Digi 24 a trimis o întreagă echipă de jurnaliști la Summitul NATO ce se desfășoară timp de două zile în Țara Galilor. Sanda Nicola fiind trimisul special al canalului de știri.

Sanda Nicola SummitSummitul NATO din Ţara Galilor, cel mai important eveniment de acest fel din ultima decadă, după cum îl consideră analiştii, este tratat pe larg, joi, 4 septembrie şi vineri, 5 septembrie, în programele Digi 24.

Televiziunea de ştiri a deplasat la Newport o echipă de jurnalişti care acoperă fiecare moment al reuniunii istorice ce îi strânge laolaltă pe cei mai puternici oameni politici de pe planetă.

Sanda Nicola este trimisul special Digi24 in Tara Galilor şi aduce, în fiecare oră, joi şi vineri, în programele Digi24 HD, informaţii calde de la Summitul NATO.

Este o reuniune la cel mai înalt nivel, iar aşteptările sunt imense. Se vorbeşte despre agresiunea Rusiei asupra Ucrainei. În jurul summitului atmosfera nu este tocmai prietenoasă. De-a lungul săptămânii Digi24 HD a prezentat nemulţumirea localnicilor legată de prezenţa celor mai influenţi oameni politici ai planetei în oraşul lor”, spune Sanda Nicola.

Toma Petcu, corespondent Digi 24, este şi el în Tara Galilor, îl însoţeşte pe preşedintele Traian Băsescu la Summit-ul NATO.

Echipa Digi24 HD va aduce, în fiecare oră, joi şi vineri, în cadrul Jurnalelor de ştiri, informaţiile de ultimă oră legate de deciziile luate la Summitul NATO din Ţara Galilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata