Breaking news

Roxana Vancea îşi doreşte sã intre în echipa Ştirilor Antena 3

loading...

Roxana Vancea îşi dorea de multã vreme sã facã parte din echipa ştirilor, iar în momentul în care i s-a propus un post în redacţie, ca prezentator meteo, nu a stat pe gânduri.

roxana vanceaRoxana şi-a luat astfel la revedere de la colegii ei de matinal, Rãzvan şi Dani, care nu au avut decât cuvinte de laudã pentru fosta lor colegã. În prezent, Roxana se aflã în perioada de probã, antrenându-se din greu pentru noul pas în carierã.

De micã mi-am dorit sã fiu prezentatoare, iar cei doi ani petrecuţi în compania bãieţilor m-au ajutat sã înţeleg ce înseamnã munca în televiziune. Le mulţumesc cã mi-au oferit şansa de a învãţa de la ei, sunt nişte pofesionişti”, a declarat Roxana Vancea.

Îi mulţumim pentru cã nu a întârziat niciodatã la birou. A fost un coleg super serios şi ne-a ajutat ori de câte ori am avut nevoie. Mulţumim tare mult, Roxana! Sperãm sã te vedem cât mai repede la tv!” a declarat Dani Oţil.

În urmã cu doi ani, Roxana a câştigat castingul pentru vecinã la Neatza, la care s-au înscris 1315 tinere. În tot acest timp, Roxana nu a dezamãgit niciodatã, implicându-se activ în toate proiectele derulate de matinal. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata