Breaking news

Roxana Lăzărescu prezintă, din 13 ianuarie, știri la Digi 24

loading...

Roxana Lăzărescu este, de luni, cea care deschide „România 24”, programul-maraton de ştiri al Digi 24.

roxana lazarescuDe la 10.00 la 12.00, de luni până vineri, Roxana Lăzărescu se va alătura Sandei Nicola, Adrianei Nedelea şi lui Alice Iacobescu la pupitrul unicului program-maraton de ştiri din România, “România24”. Acesta este difuzat de luni până vineri, de la 10.00 la 18.00, la Digi24.

Roxana mărturiseşte că şi-a dorit să facă parte din echipa Digi 24.

A fost o invitaţie pe care mi-ar fi fost foarte greu să o refuz, am regăsit aici foşti colegi alături de care mi-am petrecut multe momente importante ale carierei mele – oameni din radio sau din televiziune. Era greu să spun nu. Sunt destul de puţine ocaziile să îţi faci meseria aşa cum ai învăţat-o, aşa cum îţi place, să fii intr-un mediu care să te oblige să fii mai bun de fiecare dată. Simt că Digi 24 este un astfel de loc pentru mine”, spune Roxana.

Timp de o lună Roxana Lăzărescu a fost într-o perioadă de training susţinut pentru a fi pregătită să le aducă, de luni, 13 ianuarie, de la ora 10.00, ştirile corecte si echidistante telespectatorilor Digi24.

Am vrut să descopăr toate mecanismele, tot ce ţine de  “bucătăria internă” a postului şi am avut şansa ca orice întrebare să primească un răspuns prompt şi lămuritor. E mare lucru. Urmăream deja cu mare atenţie ce se întâmplă la Digi24, nu numai ca obligaţie profesională,  dar şi pentru că e un produs excelent pentru orice consumator de ştiri: relevant, coerent, inteligent”, a mărturisit Roxana Lăzărescu.

Prezentatoarea România 24 are emoţii la reîntâlnirea cu telespectatorii, după 6 luni de pauză, însă crede că acestea sunt necesare pentru orice jurnalist: Emoţii sunt întotdeauna, acum în zilele de dinainte de emisie este muuult mai rău decât în momentul primului “Bună dimineaţa”. Dar sunt emoţii bune, emoţiile care te fac să te gândeşti la toate şi să-ţi găseşti vocea şi să te pregăteşti pentru orice situaţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata