Breaking news

Roxana Lăzărescu gătește pe săturate la “Sănătatea în bucate”

loading...

Roxana Lăzărescu, prezentatoarea emisiunii România24, de luni până vineri, la 10.00 la 12.00, la Digi24,  şi-a pus şorţul şi a încercat să îl impresioneze pe realizatorul emisiunii “Sănătatea în bucate”.

roxana lazarescu - sanatatea in bucateE obişnuită cu tonul sobru al ştirilor însă nu a spus „nu” provocării lansate de Marius Tudosiei.

Ce a ieşit vor vedea telespectatorii duminică, de la 12.30.

Eu mai mult m-am distrat şi mi-am dat cu părerea, spre exasperarea lui Marius. Ba chiar am ajuns la concluzia că e mult mai bine la ştiri, cu un „news alert”, decât în bucătărie, la făcut de clătite”, spune amuzată Roxana.

Cei doi au gătit 3 delicii culinare- o salată de somon cu parmezan, piept de raţă cu sos de portocale şi clătite cu nuci şi miere.

„Totuşi m-am implicat activ, am tăiat salata. Şi am gustat din tot ce gătea Marius, care este un bucătar extrem de priceput”, spune prezentatoarea  jurnalelor de stiri România24.

Aventurile Roxanei Lăzărescu în bucătăria lui Marius Tudosiei pot fi urmărite în această duminică, de la 12.30, la „Sănătatea în bucate”, emisiune difuzată la Digi24.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata