Breaking news

Roxana Ionescu, refuzată la „Junior Chef”

loading...

Roxana Ionescu, prezentatoarea show-ului culinar Junior Chef, rezervat copiilor talentați în ale gătitului, a fost refuzată de unul dintre prichindei.

roxana ionescu - junior chef„Junior Chef” a adunat cei mai talentaţi copii din România în materie de gătit. Începând de luni, de la ora 20:30, la Antena 1, concurenţii se vor asigura că momentele haioase, reţetele gustoase şi spontaneitatea le vor asigura un loc în echipa unuia dintre cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante.

Astfel, membrii juriului vor fi nevoiţi să departajeze peste 100 de copii, calificaţi în urma preselecţiilor, urmând ca doar jumătate dintre ei să meargă mai departe în concurs, în etapa în care juraţii vor deveni şi mentorii lor.

Copiii sunt cei mai talentaţi la gătit, dar şi la a-i încuia pe adulţi cu replicile lor. Încântată de şarmul unuia dintre concurenţi, Roxana Ionescu, prezentatoarea „Junior Chef”, l-a întrebat pe Rareş, unul dintre prichindeii care i-a impresionat pe juraţi, dacă doreşte ca ea să devină prietena lui. Fără să stea pe gânduri, Rareş a refuzat această prietenie, moment în care Roxana a început să se întrebe care este problema: „Sunt prea înaltă pentru tine? Sunt prea scundă sau prea mare?”. Problema, de fapt, era alta, Rareş a mărturisit că nu se înţelege cu fetele.

Spre deosebire de concurentul care a refuzat prietenia Roxanei Ionescu, unul dintre susţinătorii lui, coleg de clasă cu prichindelul, a declarat tare şi răspicat că vrea ca frumoasa prezentatoare să fie prietena lui.

Telespectatorii care vor urmări luni, marea premieră a celui mai spectaculos show de gătit cu copii, „Junior Chef”, vor putea afla ce reacţie a avut Roxana Ionescu în momentul în care puştiul a refuzat prietenia ei, dar şi ce a spus atunci când a aflat că prietenul lui Rareş vrea să fie prietenul ei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata